Coincidint amb el darrer episodi de “Game of Thrones”, el 19 de maig, el Club de Rol d’Olesa de Montserrat omple el teatre El Casal amb xerrades, tallers, jocs de taula, concursos i projeccions, tot basat en l’univers fantàstic creat per George R. R. Martin

El diumenge 19 de maig, els seguidors d’aquesta reconeguda saga de fantasia podran fer més lleugera l’espera de l’episodi final al teatre El Casal d’Olesa. Hi trobaran un espai tematitzat, inspirat en l’univers de “Game of Thrones”, i un seguit d’activitats per amenitzar l’estona. L’espai obrirà les portes a les 17h, i les activitats duraran fins a les 3h de la matinada, hora de l’estrena del capítol.

Un dels plats forts de l’esdeveniment és la xerrada titulada “La traducció de Joc de Trons”, en què hi intervindran Dani Solé (traductor dels subtítols de la sèrie al català), Mar Albacar (membre de l’equip de traducció dels llibres al català) i Pep Burillo (corrector de les traduccions). Explicaran anècdotes del procés de traducció tant dels llibres com de la sèrie.

Hi participaran també experts en esgrima històrica de l’Associació Catalana d’Esgrima Antiga, que presentaran les armes que fan servir els principals personatges de la saga, i faran una demostració en viu de combats amb espasa. A més, es comptarà amb la presència d’una actriu olesana que va participar al rodatge de la sèrie a Girona, que explicarà la seva experiència.

A banda, hi haurà activitats lúdiques, com jocs de taula i de rol basats en “Game of Thrones”, un concurs per als més seguidors de la saga, i projeccions dels millors moments de la sèrie a la sala de teatre. L’espai comptarà amb servei de bar i entrepans inspirats en la gastronomia de Westeros i Essos.

La imatge de l’esdeveniment ha estat realitzada per l’artista local Martí Alcon. Durant l’esdeveniment oferirà un taller de serigrafia en què els participants podran estampar el dibuix del cartell en una samarreta commemorativa. Per als més col·leccionistes, també s’oferirà una edició limitada de làmines numerades i signades.

Es podrà accedir al teatre El Casal d’Olesa (c. Metge Carreras, 69) a partir de les 17h. L’accés a l’espai és gratuït, tot i que es demanarà una col·laboració per a participar en algunes de les activitats. L’esdeveniment és organitzat pel Club de Rol Juvenil d’Olesa de Montserrat, amb la complicitat d’El Casal d’Olesa i altres persones i entitats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here