Del 3 al 19 de maig, la gastronomia tindrà un paper destacat a Molins de Rei. I és que 60 establiments diferents participaran en les dues activitats de promoció del sector de la restauració local agrupades a l’entorn de la marca Molins B de Gust. Qui vulgui menjar bé i per preus assequibles podrà fer-ho del 3 al 5 de maig a la Plaça de la Llibertat o en els restaurants de la vila entre els dies 9 i 19 de maig

Molins B de Gust es consolida com la cita de referència de la gastronomia local. Durant dues setmanes, els establiments de restauració de Molins de Rei oferiran el millor de les seves cuines en dues activitats diferents.

Per un costat hi haurà la mostra que tindrà lloc el 3, 4 i 5 de maig en 15 estands diferents ubicats a la plaça de la Llibertat, entre els que hi haurà un de vins de la Denominació d’Origen Penedès. Els restauradors oferiran tapes de la mostra i platets de menú als estands en un entorn millorat respecte a l’any passat, atès que s’ha previst més il·luminació, més taules i cadires i més parasols. També hi haurà una zona chill-out amb capacitat per a un centenar de persones, actuacions de música en directe i activitats infantils complementàries a la plaça del Molí.

Posteriorment, del 9 al 19 de maig, fins a 45 bars i restaurants participaran a la mostra gastronòmica oferint tapes i/o menús en els seus establiments. El preu de la tapa amb la canya o quinto serà de 3 euros i el preu dels menú estarà entre els 20 i els 36 euros. Per tant, es mantenen els preus de l’edició anterior i s’augmenta el nombre d’establiments participants. Enguany es tornarà a comptar amb la col·laboració de DAMM.

Per promocionar Molins B de Gust s’ha previst una campanya de difusió que preveu cartells, fulletons, adhesius identificadors, falques de ràdio i continguts en webs i xarxes socials. L’objectiu de l’activitat és potenciar la variada oferta gastronòmica de Molins de Rei, i de gran qualitat, per atreure persones i famílies de l’entorn i posicionar la vila com a destí de turisme gastronòmic.

Font: Ajuntament de Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here