Del 17 al 20 de maig tindrà lloc la Festa Major de Sant Boi 2019 amb un cartell de luxe.

Els concerts musicals encapçalen un programa ple d’activitats i propostes pensades per al públic familiar amb l’objectiu que tothom gaudeixi de la festa. Els encarregats de fer el pregó seran els nois i noies del Consell d’Adolescència. Les nits seran de Rosario, Nach, Carolina Durante, Tequila i el grup Buhos, que compartiran escenari en la festa local per excel·lència.

La Fira Familiar del Joc i l’Aventura estarà dedicada al món del circ. Les entitats de la ciutat tindran una participació destacada, sobretot en el bloc de cultura popular. A les activitats als barris, en diferents espais de Marianao es representarà un espectacle teatral sobre la història del barri interpretat i produït pels mateixos veïns i veïnes. També a Marianao la dansa serà la protagonista del Sant Boi es Mou. A Ciutat Cooperativa i Molí Nou tindrà lloc la 3a edició de La Coope Arts al Carrer.

La Festa Major també comptara amb la segona edició del SwingBoi, una trobada per a ballar a ritme de swing. Com marca la tradició el Piromusical tancarà els actes el 20 de maig.La Festa compta, per tercer any consecutiu amb un protocol contra la violència masclista amb la finalitat de mantenir els espais d’oci lliures d’agressions sexistes.

Font: Santboi.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here