Aquest passat dimarts, el ministre de Foment, José Luis Ábalos va participar en un acte del PSC local a l’exterior del Centre Cívic Les Tovalloles juntament amb la candidata socialista a l’alcaldia del municipi, Lourdes Borrell.

L’exterior del centre cívic Les Tovalloles va acollir el passat dimarts un acte de campanya del PSC de Sant Feliu de Llobregat amb la presència del ministre de Foment, José Luis Ábalos, el secretari d’organització del partit, Salvador Illa, la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, el candidat del PSC a Molins de Rei, Xavi Paz, i finalment, la candidat a l’alcaldia de Sant Feliu de Llobregat, Lourdes Borrell.

Unes dos centes persones van omplir la plaça que va aplegar-se per a escoltar el ministre que en el seu discurs va ser crític amb el PP i VOX i va remarcar la negativa al pacte amb Ciutadans, partits als qui es va referir com “el mateix” tot i que “amb un projecte descomposat”. Ábalos va animar a repetir els resultats de les eleccions generals també a les municipals i a les europees del proper 26 de maig, assegurant que “els socialistes treballen, no pels qui més tenen, que per això ja hi ha PP i Ciutadans, sinó per a la gent humil i treballadora”.

En la mateixa línia va fer el seu discurs la candidata Lourdes Borrell; va repassar algunes de les propostes del programa electoral del PSC per Sant Feliu a la vegada que va criticar algunes de les accions de l’actual govern municipal del que han format part junt amb ICV-EUiA. La candidata a l’alcaldia, a diferència del ministre que quasi no en va fer esment, va parlar del soterrament i va expressar que “totes les forces del municipi hem estat unides amb la ponència del soterrament”, i dirigint-se al ministre va expressar la impossibilitat d’haver realitzat el seu projecte sense “tenir-vos a l’altre costat”.

Per altra banda, Illa va mostrar el seu optimisme de cara a les properes eleccions i va una crida al suport dels veïns i veïnes que ahir eren a l’acte, va expressar que “les eleccions es guanyen amb programes però sobretot parlant amb veïns, al bar i a casa”.

En relació al tema nacional, tant Ábalos com Illa es van mostrar especialment crítics amb les forces independentistes. El ministre va dir que “quan vinc aquí, sento que vinc a una part d’Espanya, l’estimo amb la seva llengua, que és tan espanyola com el castellà o el gallec”, per altra banda, Illa va assegurar que el PSC eren els garants de la convivència ciutadana, també per aquells que “volen trencar Espanya”. Ábalos ha afirmat que quan no hi ha justícia social, és quan la democràcia està en perill i ha defensat, de la mateixa forma que Illa la voluntat de cada persona de decidir què ser i com sentir-se.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here