Fa un mes que el Teatre L’Artesà ha tornat a ser un equipament viu del Prat de Llobregat.

En els tres primers caps de setmana en què s’han obert les portes a la ciutadania, un total de 6.282 persones han passat pel teatre entre visites lliures, itineraris dramatitzats per Los Torreznos i el Teatre Kaddish i espectacles i pràctiques escèniques dedicades a infants de 0 a 12 anys.

Durant les mateixes setamnes s’han ofert a les escoles 18 sessions dels espectacles Bibliotea de cuerdas y nudos i Danzadas aladas que han vist un total de 651 alumnes.

El 27 d’abril va iniciar-se la temporada de Primavera, que amb la programació de 3 espectacles dirigits a una franja concreta de públic l’assistència ha estat molt nombrosa. Federico García de Pep Tosar ha arribat a tots els amants de les Arts en Viu; AKA (Also Known As) de Daniel J.Meyer ha atrapat al públic més jove; i Pop up, de la cia.Teatro delle Bricole, s’ha endut l’aplaudiment del públic familiar.

La temporad continua el mes de maig amb La Partida de Vero Cendoya, proposta de dansa-futbol que s’emmarca en el programa Maig en dansa; Refugi de Marc Parrot, un concert en doble sessió ambientat en la carpa de circ de Los Galindos; Rhumans, l’últim capítol de la triologia iniciada amb Rhum de Rhum & Cia; i finalment Othello, de Les Antonietes. Al juny està prevista l’arribada de les 25 il·lusions del Mag Lari.

La programació expandida serà l’element diferencial d’aquest espai, que es proposa moure constantment la ciutadania d’un costat a l’altre de l’escenari, proposant pràctiques escèniques relacionades amb alguns espectacles.

 

Fon: aj.Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here