Sant Boi ja és una de les Viles Florides de Catalunya. El municipi s’ha adherit formalment a l’associació que aplega aquestes localitats amb l’objectiu de valorar i potenciar els espais enjardinats i l’arbrat urbà.

La Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) va posar en marxa aquesta associació l’any 2011, i actualment en formen part 134 municipis catalans, entre elles dues del Baix Llobregat; Sant Feliu i Sant Just.

Viles Florides de Catalunya avalua periòdicament la qualitat de les àrees enjardinades i arbrades de tots els municipis membres. Sant Boi rebrà la seva primera qualificació el pròxim mes de setembre.

Un equip de professionals de la jardineria atorga a cada localitat una puntuació global que oscil·la entre un mínim d’una i un màxim de cinc roses. L’objectiu és assenyalar la importància que tenen les àrees amb vegetació i arbrat per millorar l’espai públic, el medi ambient i el benestar psicològic de la ciutadania.

Dos rètols identifiquen ja Sant Boi com a “Vila Florida de Catalunya” en els accessos de la població; per l’entrada de la carretera Santa Creu de Calafell, i a l’entrada pel barri de Ciutat Cooperativa.

Font: Aj. Sant boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here