Ja ha arrencat la Festa Major de Sant Boi amb activitats per a tots els públics.

Aquest cap de setmana Sant Boi surt al carrer a celebrar la seva Festa Major. Una Festa major per a tothom. Els més petits poden gaudir de la Fira Familiar del Joc i l’Aventura. Festa del circ! Al Parc de la Muntanyeta. A les 20h Sant Boi se suma al Dia Internacional dels Museus obrint el Museu de Sant Boi i les Termes Romanes.

Arriba la nit i amb ella la música. A les 22.30h a la plaça de l’Ajuntament hi haurà una ballada de swing amb Doc Scanlon’s Cool Cat Combo, també hi haurà el concert amb Rosario, amb Carolina Durante, i un Abba Revival.

El diumenge segueix la Festa amb la IV Trobada d’Animals &Cia- Fira d’antitats animalistes. A les 12h se celebrarà una paella de Festa Major on cadascú podrà cuinar la seva. Al vespre tornen els concerts, amb La Húngara, Boner, i Tequila. El Mag Lari serà l’encarregat d’omplir de màgia la nit. Smoking Stones seran els encarregats de finalitzar-la.

El cap de setmana s’allarga a Sant Boig fins dilluns, amb el vermut de Festa Major i les sardanes. A les 17h se celebrarà la Festa Gran de la Gent Gran on s’homenatja als santboians i santboianes que han fet 80 anys. A la tarda hi haurà una mostra de Dansa i els encarregats de posar la música final de Festa seran Los 40 on Tour amb els èxits del moment. El Piromusical a les 22h serà el gran comiat de Festa Major.

 

Font: santboi.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here