El proper 1 de junt tindrà lloc la trobada amb el lema “Posa el #Filtre Lila! Per la igualtat, tria Comerç Just”

El proper dissabte 1 de juny es celebra a Sant Boi la Festa del Comerç Just i les Finances Ètiques a la plaça de Catalunya. És una jornada que s’inscriu a la campanya “Posa el #Filtre Lila! Per la igualtat, tria Comerç Just” que organitza LaCoordi. El focus de la jornada estarà posat en les desigualtats de gènere del comerç internacional i en l’apoderament de les dones mitjançant el comerç just.

Aquest serà el dissetè any que es celebra aquesta festa per a senyalar la comercialització justa i les finances ètiques. Es proposaran alternatives respectuoses amb els drets humans, es denunciaran les desigualtats i les injustícies que pateixen les dones en el comerç internacional i es reivindicaran les diferents opcions que des del Comerç Just o les Finances Ètiques lluiten per una justícia social equitativa.

Hi ha diferents activitats previstes que es durant a terme a la plaça de Catalunya, de 10 a 14h. Hi haurà la tradicional fira d’entitats amb productes de comerç just i propostes per al públic familiar, com una ludoteca al carrer amb instruments de fusta i espectacles de titelles.

A les 20.30h Can Massallera acollirà l’espectacle teatral “Menjar”, de la companyia francesa Zigomatic, Premi Avinyó 2014. És una comèdia que repassa la hisòria de l’alimentació humana i qüestiona la indústria agroalimentària, l’agricultura productivitsta, el menjar escombraria i la societat de consum.

Aquesta festa s’organitza en motiu del Dia Mundial del Comerç Just. La Coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques a Catalunya (LaCoordi) és una organització creada per SETEM Catalunya, Oxfam Intermón, Alternativa 3, Fiare Catalunya, FET-S-Finançament Ètic i Solidari i la Xarxa d’Economia Solidària.

Font: Aj.StBoi 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here