Aquest cap de setmana, la rambla de les Bòbiles s’omplirà de comerciants, medievals, atraccions, tallers, motor i nous espectacles.  

Els comerços locals i els medievals ompliran aquest cap de setmana la rambla de les Bòbiles. La Fira del Comerç al carrer celebra la seva 14a edició i és el gran aparador de l’associació de comerciants i empresaris Nou Martorell. Els establiments locals de tot tipus de sectors donaran a conèixer novetats i promocions.

La Fira Medieval celebra enguany la desena edició on s’exposen i s’ofereixen productes artesanals. Entre les diverses actuacions n’hi haurà de falconeria amb vols d’aus, faquirisme, cercaviles, titelles i música.

El president de l’associació Nou Martorell, Marc Casasayas, recorda que aquesta fira “és la més important del comerç local i oci de la comarca”. A la fira s’hi podran trobar-hi més de 100 estands, mercaders i actors.

Com és habitual, durant tot el cap de setmana hi passaran músics, hi haurà sorpreses i per als més petits i petites atraccions i un gran inflable. A la part comercial també s’hi podrà visitar una exposició de vehicles.

Font: Nou martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here