Per sisena vegada torna el festival PAS del 5 al 20 de juliol, un dels espectacles musicals més esperats de l’estiu a Martorell.

Un lloc ideal per a descobrir artistes, música, tendències etc. que enguany reunirà un total de 8 concerts de gèneres variats al Pont del Diable.

Divendres 5 de juliol a les 22.30h tindrà lloc el concert de l’Orquestra del Reial Cercle Artístic de Barcelona que presentarà 80’s Symphonic, un espectacle multifacètic i original amb sorpreses escèniques i els èxits més característics de la dècada dels 80.

Dissabte 6 de juliol a les 22.30h actuarà Maruja Limón, un grup de cinc dones que aposten amb Mas de ti per un missatge d’esperança, alegria i positivitat ple d’influències musicals llatines, mediterrànies i del pop barrejades amb una arrel flamenca i cubana.

Divendres 12 de juliol a les 22.30h cantarà Luísa Sobral, una de les compositores i intèrprets més importants del panorama musical portuguès. Presentarà el seu cinquè treballRosa, produït per Raül Refree.

Dissabte 13 de juliol a les 20.00h serà el torn de Xiula (Petit Pas) per als més petits de la família i a continuació Mónica Green. Xiula presenten el seu espectacle Donem-li una volta al cos, on proposen fer un viatge dins el cos humà vivint aventures i experimentant emocions que combinen amb música, dinàmiques, jocs i sentit de l’humor. Mónica Green, per altra banda, presentarà el seu Project Soul, el projecte més ambiciós d’aquesta cantant nord-americana establerta a Barcelona. És una recopilació de temes soul, blues, funk, R&B dels principals èxits de la música negra dels 60, 70 i 80.

Divendres 19 de juliol actuaran a les 22.30h el Grupo Compay Segundo que farà sonar la música de Máximo Francisco Repilado Muñoz, artista de renom internacional i patriarca dels soneros. El seu fill és l’actual ambaixador de la música tradicional cubana i ve acompanyat d’una gran banda.

I finalment per a tancar el festival a les 20.00h un altre Petit Pas per a tota la família amb Xics’n’rooll Band i a les 22.30h Flore M. Les bandes mítiques de la història del rock seran presentades per Xics’n’roll que faran vibrar tan als petits com als més grans. Finalment, Flore M tancarà el festival amb la seva veu dolça i poderosa. Una música emocionant, una personalitat artística autèntica i un veritable talent francès per a descobrir.

Per a més informació: pas.martorell.cat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here