Més de 150 establiments i centenars de persones van sortir el passat dissabte pels carrers de Molins de Rei en motiu de la 5a edició de la Shopping Night i de la Nit de Tapes del Mercat Municipal.

Oferta gastronòmica de qualitat i importants descomptes als comerços locals consoliden definitivament aquests esdeveniments al calendari local.

Les altes temperatures no van impedir que la nit del comerç de Molins de Rei fos tot un èxit. El programa d’activitats i les ofertes del comerç local van tornar a ser un bon incentiu per a centenars de persones que van compartir la nit del passat dissabte.

Més de 150 establiments locals, entre bars, restaurants, parades del mercat i botigues van participar a la nit del comerç a la que va assistir-hi una gran multitud de persones. També van tenir una gran acollida les activitats als dos escenaris habilitats, un a la plaça de Catalunya i l’altre al carrer Carril, així com les dues carpes amb DJ’s.

Tant l’Ajuntament com la resta d’organitzadors, el BOTMOL i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, valoren molt positivament el resultat de l’edició d’enguany de la Shopping Night i de la Nit de Tapes del Mercat Municipal, i ja han anunciat que de cara a la propera edició volen introduir-hi canvis per a fer-la encara més atractiva.

 

Font: Aj. Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here