Idiota, El despertar de la primavera, L’Habitació del costat, Les Rois Vagabunds, Maldita Nerea, The opera de locos, Simfonova, Casa de nines, 20 anys després o el Gran Circ Acrobàtic de la Xinason algunes de les propostes de cara a la nova temporada.

L’Auditori de Cornellà continua aquesta tardor amb la commemoració dels seus 25 anys de vida i proposa per aquesta ocasió una vintena d’espectacles de primer nivell entre els mesos de setembre i desembre.

Els espectavles es distribueixen entre L’Auditori&Teatre a la sala gran, el cicle infantil i familiar Berenem a L’Auditori i a la cartellera en petit format que es presenta a la Sala2.cat.

Música, teatre dansa i circ per a tot tipus de públic amb descomptes directes a partir de la compra de cinc espectacles. Desfilaran noms tan destacats com Julio Manrique, Mireia Aixalà, Alba Florejachs, Maldita Nerea, Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Silvia Munt entre molts d’altres.

L’Auditori&Teatre, espectacles a la sala gran

  • El despertar de la primavera – Spring Awakening, 6 d’octubre a les 19h. Música de pop-rock amb 15 actors i 7 músics per a públic a partir dels 13 anys. Entrada anticipada: 12€ Entrada en taquilla: 15€.
  • L’habitació del costat, 19 d’octubre a les 21h. Dirigida per Julio Manrique i interpretada per Ivan Benet, Carlota Olcina, Pol López, Mireia Aixalà, Xavi Ricart, Adeline Flaun i Alba Florejachs. Entrada anticipada: 18€ Entrada en taquilla: 25€.
  • Troia, una veritable Odissea!, 27 d’octubre a les 19h. Nova proposta de la Cia. Cor de Teatre, un espectacle polifònic-teatral. Entrada anticipada: 15€ Entrada en taquilla: 20€.
  • Maldita Nerea, el lado femenino, 16 de novembre a les 21h. El grup presenta el seu darrer disc, Ballarina, homenatge a les dones. Entrada anticipada: 24€ Entrada en taquilla: 30€.
  • Òpera de que vas? 3er. Concert de Simfonova, 24 de novembre a les 19h. Entrada anticipada: 18€ Entrada en taquilla: 25€.
  • The opera de locos, 30 de novembre a les 21h. Cinc excèntrics cantants composen una peculiar ‘troupe’ d’òpera. Entrada anticipada: 15€ Entrada en taquilla: 20€.
  • Casa de nines, 20 anys després, 1 de desembre a les 19h. Amb Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Júlia Truyol i Isabel Rocatti, dirigida per Sílvia Munt. Entrada anticipada: 18€ Entrada en taquilla: 25€.
  • Gran Circo Acrobático Nacional de China, 14 de desembre a les 17h i a les 20.30h. Doble sessió d’aquesta experiència del circ xinès amb dos mils anys d’història. Entrada anticipada: 20€ Entrada en taquilla: 25€. 
cat, en petit format
  • Terra de Voltors, 27 de setembre a les 21h. La Cia. Vintperquatre presenta aquesta obra dirigida per Àngel Amazares. Entrada anticipada: 10€ Entrada en taquilla: 12€.
  • Idiota, 4 d’octubre a les 21h. Unwhu Teatre presenta el seu segon muntatge amb text de Jordi Casanovas. Entrada anticipada: 10€ Entrada en taquilla: 12€.
  • Miquel Gusi en concert, 18 d’octubre a les 21h. Concert de la mà d’aquest jove pianista cornellanenc. Entrada anticipada: 10€ Entrada en taquilla: 12€.
  • Ricefield, 8 de novembre a les 21h. Concert amb aquest grup que simbolitza el blues cuinat des del Delta de l’Ebre. Entrada anticipada: 10€ Entrada en taquilla: 12€.
  • M’agrades a les fosques, 22 de novembre a les 21h. Nou projecte de la Companyia 8 de teatre de l’autora Rosa Ponsarnau. Entrada anticipada: 10€ Entrada en taquilla: 12€.

Berenem a L’Auditori: espectacles en família amb berenar inclòs una hora abans

  • I Love Rock&Roll, 29 de setembre a les 18h. Concert que farà vibrar a tota la família a ritme de Rock&Roll. Entrada anticipada:10€ Entrada en taquilla: 15€. Gratuïta pels menors amb el carnet del Club Súper3 i pels menors amb el carnet del Club TR3SC reservant l’entrada anticipadament.
  • Estrella, 20 d’octubre a les 18h.Izar és una nena camí de convertir-se en una pianista de renom. Entrada anticipada:10€ Entrada en taquilla: 15€. Gratuïta pels menors amb el carnet del Club Súper3 i pels menors amb el carnet del Club TR3SC reservant l’entrada anticipadament.
  • Le Rois Vagagunds, 10 de novembre a les 18h. Espectacle de clowns tradicionals o clowns nous? Entrada anticipada:10€ Entrada en taquilla: 15€. Gratuïta pels menors amb el carnet del Club Súper3 i pels menors amb el carnet del Club TR3SC reservant l’entrada anticipadament.
  • Concerto a tempo d’umore, 15 de desembre a les 18h. Proposta còmica i teatral per a tota la família. Entrada anticipada:10€ Entrada en taquilla: 15€. Gratuïta pels menors amb el carnet del Club Súper3 i pels menors amb el carnet del Club TR3SC reservant l’entrada anticipadament.
  • Zaquizamí, 22 de desembre a les 18h. Espectacle vitalista on joguines cobren vida en unes golfes. Entrada anticipada:10€ Entrada en taquilla: 15€. Gratuïta pels menors amb el carnet del Club Súper3 i pels menors amb el carnet del Club TR3SC reservant l’entrada anticipadament.

Font: Aj. Cornellà 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here