La baixllobregatina Laia Sanz està participant al Silk Way Rally de Mongolia.

Dijous la prova va arribar a la meitat després de cinc jornades de competició. Sanz que pilota la seva KTM 450 Rally, després d’un any complicat en el que les malalties van impedir-li competir, ha retornat amb força.

La 18 vegades campiona del mon de trial i enduro ha exprimit la seva moto entre Ulán Bator i Mandalgobi en l’etapa de dijous en la que la corredora expressava que “El dia ha anat perfecte. M’he trobat bé amb la moto i he solucionat bé les dificultats de l’especial. Estic molt contenta de com està anant tot perquè estic tenint un bon ritme.”

La veïna de Corbera de Llobregat ha aconseguit posicionar-se en el top 10 i amb l’etapa d’avui divendres s’ha col·locat en la 8a posició de la classificació general. L’etapa d’aquest divendres s’ha disputat entre Mandalgobi i Dlanzadgad, amb un total de 411 quilòmetres.

Al llarg d’aquesta sisena etapa Sanz ha pilotat còmoda i amb confiança a més d’esta encertada amb la navegació. Ha expressat que “Estic contenta, no només pel resultat sinó perquè avui hi ha hagut gent que s’ha perdut”, ha destacat que “he tingut bon ritme fins el refuelling, perdent poc temps respecte als nois de davant i ja son uns quants dies amb bones sensacions”.

Tot i així, la baixllobregatina s’ha trobat amb una dificultat al no trobar la pista correcta. Aquest punt del recorregut ha sigut motiu de polèmica per la navegació, i alguns equips han interposat reclamacions referents a suposats errors de marcatge al roadbook que proporciona l’organització. Sanz ha asseugurat que “que s’accepti la reclamació o no, no canviarà res per mi en la general, però crec que no podem estar posant reclamacions als organitzadors cada cop que algú es perd”.

https://twitter.com/LaiaSanz_/status/1149684224577941505?s=20

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here