El proper mes d’octubre està previst que comenci el curs “El Baix Llobregat: cruïlla estratègica” que organitza el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. Tindrà una durada de 50 hores i les sessions es desenvoluparan els dimarts des del 8 d’octubre fins el 17 de desembre en horari de matí, de 9 a 14 hores. Es celebrarà una sessió inaugural el dijous 3 d’octubre a les 18`30 hores amb una xerrada de l’advocat Jaume Bosch titulada “El Baix Llobregat, una realitat plural”. Els actes tindran lloc a la seu del CECBLL, al carrer Estelí, 10, de Sant Feliu de Llobregat.

El contingut del Curs, que compta amb l’assessorament de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de la UAB, està destinat a totes les persones que vulguin ampliar el coneixement sobre la comarca i en especial, a tècnics d’ajuntaments, del Consell Comarcal, de la Diputació i de l’Àrea Metropolitana, a càrrecs públics, a personal docent que exerceix la seva tasca a la comarca, i a membres de sindicats, associacions patronals i entitats culturals.

El Curs s’estructura en tres mòduls: “Territori i dinamització econòmica”, “Cultura, patrimoni i comunicació”, i “Entorn metropolità i gestió del territori”. Es basa en els continguts elaborats en el Congrés “El Baix a debat” celebrat l’any 2016 i editats en el llibre del mateix títol publicat el gener d’aquest any 2019. Inclou , a més de les classes impartides per professorat molt qualificat, debats sobre la indústria amb CCOO, UGT i PIMEC, o sobre les polítiques metropolitanes amb participació de destacats experts. Cada mòdul es complementa amb una visita: al Campus de la UPC a Castelldefels, al Delta del Llobregat i a l’empresa SEAT a Martorell. El curs està dirigit per Jaume Bosch i  la coordinació pedagògica és a càrrec de la professora Gemma Tribó.

La matrícula es pot fer efectiva fins el 13 de setembre presencialment al Centre d’estudis o a la web www.cecbll.cat. Es pot realitzar per mòduls o pel curs sencer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here