L’Ajuntament col·labora amb l’Associació Sant Boi d’Infants Saharauís en aquesta iniciativa solidària en la que sis famílies del municipi acullen sis nens sahrauís que han viatjat des d’Algèria per passar les vacances.

L’Ajuntament ha signat un conveni amb l’Associació Sant Boi d’Infants Saharauís (ASBIS) perquè, en el marc del projecte Vacances en Pau, aquests nens puguin gaudir de la ciutat i participar en activitats lúdiques i educatives.

Aquest és un projecte que té una llarga trajectòria a Catalunya i consisteix en un acolliment temporal a càrrec de famílies de nens i nenes que viuen a campaments de refugiats del Tindouf (Algèria). Els nens poden, d’aquesta manera, gaudir durant dos mesos d’un estiu diferent del que tenen on viuen habitualment. Allà arriben als 50 graus de temperatura, aquí poden compartir l’estiu amb una família que els ofereix una estada agradable i la possibilitat de conèixer nous costums, noves llengües, rebre una alimentació equilibrada i una assistència mèdica adequada. Els nens participaran també a casals i camps esportius.

Font: Aj. St.Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here