Els dies 30, 31 d’agost i 1 i 2 de setembre arriba a Sant Andreu de la Barca una nova edició de la Festa Major. Enguany, els plats forts seran un Escape Room i un concert de La unión.

El programa de festes combina les activitats culturals tradicionals, com ara el correfoc o la cercavila de gegants, amb propostes més noves ja consolidades com la Festa Holi. El divendres a la nit arribarà la música electrònica amb la participació de Brian Cross i Adrián Flyrla, i dissabte serà el torn de La Unión i l’orquestra Moonlight. Diumenge serà el moment de la rumba catalana de la mà de Sabor de Gràcia.

La Festa de l’Aigua, la Barca del Senyor Andreu i la gimcana nocturna, una de les activitats que tenen més seguidors, tornen un any més, enguany, amb la conquesta de l’espai com a tema central.

El cartell

El dissenyador del cartell d’enguany és David Navarro, un jove del municipi de 21 anys. Al cartell hi apareix la geganta Quimeta, un símbol de Sant Andreu. Juan Pablo Beas, regidor de Cultura, ha destacat que “hem quedat gratament sorpresos per la quantita d’artistes que hi ha participat, per la qualitat de la seva obra i per la seva joventut”. És destacable que van participar-hi un total de 35 dissenyadors locals.

Beas ha expressat que “hem volgut aprofitar la capacitat creativa de la població” i ha remarcat que “els darrers anys hem encarregat el cartell a un dissenyador local però sempre en venen d’altres demanant poder fer-ho. Amb aquesta iniciativa tractem d’arribar a tota la població”.

Font: sabarca.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here