L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha obert el termini per poder accedir a un ajuda en el pagament dels rebuts de l’IBI i les escombraries a les persones més grans de 65 anys.

El consistori ha reservat una patida de gairebé 18.000 per a poder ajudar a pagar els rebuts de l’IBI i les escombraries a les persones més grans de 65 anys. Aquests ajuts poden sol·licitar-se fins el 30 de setembre al mateix Ajuntament.

L’any 2018, l’Ajuntament va atorgar ajuts a 34 persones per un import total de 5.990,61 euros, corresponent al 100% de la taxa de recollida de residus i al 20% de l’IBI. Enguany, després de l’aprovació per part del govern de l’Estat de l’augment del Salari Mínim Interprofessional (SMI) les persones que podran accedir a l’ajut seran aquelles amb uns ingressos iguals o inferiors a 900 euros mensuals.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que “l’objectiu és ajudar a les persones de la ciutat que tenen una situació econòmica delicada” és per això que les persones beneficiàries han de tenir uns ingressos iguals o inferiors al Salari Mínim Interprofessional (SMI) i complir una sèrie de requisits, com ara tenir contractades les tarifes o bonus socials previstos per a persones grans, estar empadronats a la ciutat des de fa més de dos anys o que l’ajut sigui per a l’habitatge habitual.

Font: Aj.St.Andreu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here