Aquesta nova eina online recull els serveis que hi ha a la Metròpolis de Barcelona entorn de la bicicleta

L’AMB ha creat un mapa metropolità col·laboratiu de la bicicleta, una eina online que permet per consultar els serveis i informació d’interès que hi ha entorn de la bicicleta arreu de la Metròpolis de Barcelona.

El mapa ha estat creat en una versió de prova a través de My Maps de Google i l’ha elaborat l’AMB amb col·laboració del BACC (Bicicleta Club de Catalunya). L’AMB ha fet una crida al món associatiu i als municipis metropolitans amb la intenció d’obtenir tota la informació necessària per a anar ampliant les dades del mapa.

Els serveis del mapa es distribueixen en quatre grans categories: Una primera d’economia ciclista on hi son recollits fabricants i distribuïdors de bicicletes, botigues, tallers, empreses dedicades a la formació ciclista, a la ciclologística, a serveis de lloguer de bicis i a tours en bicicleta. La segona categoria, correspon a entitats i associacions de la bicicleta, és a dir, associacions d’usuaris de la bicicleta, clubs esportius, entitats de cultura ciclista, entre d’altres. Actualment, ja n’hi ha més de 80 entitats incloses. La tercera és per als aparcaments de llarga durada, dels quals ja n’hi ha 10 al mapa. Finalment, la darrera categoria és per a les empreses especialitzades en la venda, reparació i formació dels vehicles de mobilitat personal (VMP), com els patinets, les rodes, o plataformes. D’aquesta darrera categoria, també n’hi ha 10 empreses incloses al mapa.

En aquest sentit, l’AMB fa una crida col·lectiva per si, al veure el mapa, es troba a faltar algun servei o la informació està desactualitzada. Es pot comunicar mitjançant el correu oficinabici@amb.cat.

Link mapa:

https://www.amb.cat/web/mobilitat/mitjans-transport/bicicleta/mapa-colaboratiu

Font: AMB

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here