La cantant de Sant Esteve Sesrovires va publicar fa uns dies una nova cançó “Yo x ti, tu x mi” en col·laboració amb Ozuna.

Després de “Miliònaria”, que ja és un èxit mundial, l’artista del Baix Llobregat retorna a les seves habituals col·laboracions amb artistes de renom internacional. Ozuna és actualment un dels màxims representants del reggaeton a escala mundial, i ha estat l’escollit per a col·laborar amb Rosalía a la cançó “Yo x ti, tu x mi”

Rosalía arriba a la seva quarta cançó de l’estiu, després d’”Aute cuture” i els dos temes que formaven part del Fucking Money Man, “Milionària” i “Dios nos libre del dinero”

Aquesta darrer senzill és el retorn al pop llatí i al reggaeton. La cançó ha estat signada per Rosalía i per Ozuna, però la producció ha tornat a anar a càrrec de la baixllobregatina a més de dues grans signatures més; Guincho i el canadenc Frank Dukes, col·laborador de Drake, Lorde o Camila Cabello.

Aquesta estrena ha arribat pocs dies abans que Rosalía actüi a la gala dels Video Music Awards de la MTV, que se celebrarà a Nova Jersey el proper 26 d’agost. Rosalía hi està nominada per aconseguir el premi a les categories de millor artista novell, millor coreografia i millor vídeo llatí per la seva col·laboració amb J Balvin a Con Altura.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here