S’acaba l’estiu, torna el teatre.

Repassem els espectacles programats als diferents teatres de la comarca per a que no te’n perdis cap i gaudeixis d’obres de tots els formats per a totes les edats.

 Queda’t al Baix i ves al teatre  

ATRIUM DE VILADECANS

Al Atrium de Viladecans hi ha una programació de proximitat molt interessant. Totes les obres i espectacles programades per al proper mes de setembre son de creació local.

El mes s’estrenarà amb un clàssic d’Àngel Guimerà, Mar i Cel, el diumenge 8 de setembre a les 20.00h. El dissabte 14 de setembre arriba La reina de Gràcia, una història sobre Dakota, una anima lliure, alegre i esbojarrada que viu com vol i fa el que li dona la gana, tot i dir que és una desgraciada perseguida per la Soledat.

Diumenge 15 de setembre arriba una obra ben sucosa, Bon Appetit, el restaurant del Chef Gregory convertit en caos i els clients trobant a faltar el famós pollastre. Aconseguiran salvar el restaurant? Divendres 20 de setembre arriba una obra interdisciplinària on els versos, la dansa i la música de creació es fusionaran amb el títol de Verdanmus, de Nati Regàs.

Dissabte 21 de setembre arriba El mundo como yo lo veo, de Mari Garmen: Des de la seva adolescència irreverent i autodidacta fins a la seva vellesa frustrada per la sequera d’idees en el debat sobre la mecànica quàntica, passant pels seus dos difícils matrimonis, la probable implicació desconeguda de Mileva Maric, matemàtica en l’ombra, en les revelacions de la relativitat, el premi Nobel, l’antisemitisme, l’exili a Princeton, la correspondència amb Freud, el seu fort activisme pacifista, la depressió post Hiroshima i la seva connexió motora amb el sentit diví de l’existència, la peça descriu un viatge per les diferents escenes biogràfiques d’Albert Einstein efectivament relatiu.

El divendres 27 de setembre a les 21:00h será el torn de Musgo que presentaran el seu darrer treball, modo Antártico, editat aquest 2019 i produït per Eric Fuertes. Diumenge 28 arriba un altre clàssic del teatre, El mètode Grönholm, per part de l’Agrupació Cultural Mossèn Cinto Verdaguer.

Finalment, el mes el tancarà el diumenge 29 de setembre a les 12:0hh l’espectacle Carxofes Verdes Fregides de T’exto de menos.Els dracs pràcticament han desaparescut, han emigrat a la Xina on la gent encara els respecta i estima. Un dels últims ha arribat a la vila per proveir-se de la manduca necessària per fer el llarg viatge. Però com ho aconseguirà si la gent fuig de seguida que el veu?

Per a adquirir entrades a qualsevol dels espectacles feu clic aquí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here