A hores d’ara, la policia intenta identificar al autor de l’agressió que va produir-se a la discoteca Carpas Palm Beach.

Els Mossos han obert una investigació per a identificar als participants d’una baralla que va tenir lloc ahir a les Carpas Palm Beach, situades al polígon industrial de Sant Feliu de Llobregat.

Un home va resultar ferit greu per arma blanca i segueix ingressat en estat greu a l’Hospital de Bellvitge. Els Mossos van rebre l’avís a les 6.10 fel matí i al arribar al lloc dels fets van trobar-se un home amb tres ferides per arma blanca a la zona femoral i toràcica.

Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar al ferit fins a l’Hospital de Bellvitge. Els agents van iniciar llavors la presa de declaració als diferents testimonis els quals van explicar que l’agressor era un jove amb molts tatuatges que al moment de l’agressió no duia samarreta. La investigació es manté oberta i es preveu que es pugui detenir l’agressor pròximament.

Els Mossos van destinar també un dispositiu a l’hospital ja que just després de l’ingrés s’hi van presentar més de trenta familiars.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here