Oberta la investigació per part dels Mossos d’Esquadra per a localitzar als lladres que la matinada del passat dissabte van assaltar un hotel a Castelldefels. Van emportar-se la recaptació després d’amenaçar i tancar al recepcionista. També estan investigant als lladres que van robar el divendres a un altre hotel d’Esplugues.

Segons el diari El Pais i les confirmacions a Efe per part de fonts dels Mossos, en els dos casos els assaltants van actuar encaputxats i amb armes de foc, tot i que es desconeix si eren reals o no.

L’atracament va tenir lloc al voltant de les 3 de la matinada de dissabte. Tres encaputxats van entrar a l’hotel de Castelldefels armats i amenaçant al recepcionista, al qui van tancar a una habitació després d’apuntar-lo amb una de les armes. Els atracadors van poder obrir la caixa forta i robar la recaptació que l’establiment havia obtingut aquella nit.

Per altra banda, la matinada de divendres van ser quatre els encaputxars que van entrar amb violència a un hotel d’Esplugues. Un vigilant de l’hotel va intentar aturar els lladres i aquests van fugir en un cotxe sense tenir temps d’agafar res.

Els Mossos d’Esquadra estan investigant si hi ha una possible relació entre els dos casos.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here