L’acte de l’estrena de l’Espai Barça al barri de les Corts de Sant Joan Despí consistirà en una festa popular, una cerimònia d’inauguració i un partit entre els equips juvenils del Barça i l’Ajax

El proper dimarts 27 d’agost el FC Barcelona inaugurarà l’Estadi Johan Cruyff, el que serà la primera peça de l’Espai Barça. En aquest nou estadi hi jugaran el Barça B, el Barça Femení i el Juvenil A. Té una capacitat per a 6.000 espectadors.

L’acte de dimarts consistirà en una festa popular, la cerimònia d’inauguració i el primer partit que acollirà el nou escenari entre els equips juvenils del FC Barcelona i l’Ajax.

Programa de la inauguració:

• 18.30 h.  Inici festa popular de l’exterior de l’esplanada

• 19.30 h.  Obertura de portes de l’estadi

• 20.30 h. Cerimònia d’inauguració de l’Estadi Johan Cruyff al terreny de joc

• 21.00 h.  Inici del partit entre els juvenils del FC Barcelona i de l’Ajax d’Amsterdam

• 22.45 h.  Fi de festa

L’Estadi Johan Cruyff és el substitut de l’actual Miniestadi, que serà enderrocat per construir el Nou Palau Blaugrana. La instal·lació es trasllada del barri de les Corts a Sant Joan Despí i és la primera peça acabada de l’Espai Barça. Queda situat al costat de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, només 8,5 quilòmetres del Camp Nou, perfectament comunicada amb Barcelona i les poblacions del Baix Llobregat i amb accessos des del transport públic i la B-23.

Es caracteritza pel seu perfil asimètric, amb una tribuna alta de 1.000 espectadors i una graderia baixa de 5.000 espectadors amb coberta integral que li confereix personalitat i que s’inspira en l’antic camp del carrer Indústria.

Des del dilluns 5 d’agost fins al dilluns 12 els socis van demanar les seves entrades per assistir a la inauguració de l’Estadi Johan Cruyff. En una setmana es van rebre 4.414 peticions i el número de tall va ser el 249. A partir d’aquest número, s’han repartit les 2.000 entrades disponibles per als socis i ja estan totes exhaurides.

Dimarts no es podrà aparcar al recinte de Sant Joan Despí en l’acte d’inauguració, és per aquest motiu que s’aconsella a tothom que es desplaci amb transport públic fins a l’Estadi Johan Cruyff o que utilitzin el servei  d’autobusos llançadores que posarà el Club al servei dels socis des del Camp Nou, on podran estacionar els seus vehicles. Una vegada finalitzat el partit, podran tornar al Camp Nou fent ús del mateix servei.

Font: fcbarcelona.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here