Ansu Fati, nascut a Guinea Bissau i residint actualment a Sant Feliu de Llobregat, va debutar ahir amb 16 anys i 298 dies amb el primer equip blaugrana en em partit de Lliga contra el Betis, que va finalitzar amb una victòria del Barça (5-2)

Nascut el 31 d’octubre del 2002 per 18 dies no és el jugador més jove de la història del club que ha jugat un partit oficial. Vicenç Martínez va debutar amb el Barça el 19 d’octubre del 1941, contra el Reial Madrid, quan tenia 16 anys i 280 dies.

Al minut 77 de partit, Ansu Fati va substituir a Carles Pérez demostrant que és un futbolista amb talent i sent protagonista de diverses accions que podrien haver provocat el sisè gol per als blaugrana.

El seu pare, va expressar que “Ja em puc morir ara, perquè seré feliç tota la vida”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here