La cantant de Sant Esteve Sesrovires va guanyar ahir a la nit els premis a millor video llatí i millor coreografia per “Con Altura” una col·laboració amb J Balvin.

La baixllobregatina amb només 25 anys ha aconseguit entrar a la història al ser la primera dona espanyola en obtenir un MTV Music Award. Al 2001 va ser Alejandro Sanz el primer home en aconseguir-ne un amb El alma al aire, però des de llavors cap més espanyol ha tornat a guanyar-ne cap.

La cantant Taylor Swift va ser la principal guanyadora de la nit i l’encarregada d’obrir la gala. Rosalía, però, va brillar dalt l’escenari interpretant tres dels seus grans èxits: A ningún hombre (Cap 11: Poder) que forma part del seu darrer àlbum El Mal Querer, que narra una relació tòxica i de maltractament, també va interpretar Yo x ti, tú x mi, el seu últim èxit juntament amb el raper Ozuna i finalment Aute Cuture.

“Gràcies per deixar-me actuar aquesta nit i cantar en espanyol” van ser les paraules de la cantant, que va ser un dels plats més forts de la nit.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here