Dos regidors del partit espanyolista, un de Sant Boi de Llobregat i l’altre d’ Esparreguera, juntament amb un de Platja d’Aro (Baix Empordà) van abandonar el partit tot just fa uns dies i van demanar seguir en els respectius ajuntaments com a regidors no adscrits.

Aquestes noves baixes se sumen a les baixes recents a Ciutadans de Sant Vicenç dels Horts i Viladecavalls, que van al·legar discrepàncies amb l’estratègia política d’Albert Rivera com a motiu principal de la seva decisió. Alhora, s’ha de sumar també la ruptura del grup municipal a Barcelona, amb la sortida de Manuel Valls i Eva Parera.

Olga Puertas, és la veïna de Sant Boi que abandona el partit, va encapçalar la llista espanyolista a les eleccions municipals del 26-M, en les quals van obtenir tres escons, ara es quedaran només amb dos.

A Esparreguera, és Francisco Aguilar qui deixa al partit amb només un dels dos regidors que havia obtingut al maig, quan es va situar com quarta força. Després de deixar la formació, Aguilar va expressar en unes declaracions recollides en el web de l’Ajuntament que el principal motiu de la marxa era “la deriva política del partit, que ha passat de ser un partit centrista a ser un partit totalment de dretes”.

En declaracions a Efe, el responsable d’Acció Institucional de Cs a Catalunya, Joan García, va instar als tres regidors a retornar “les actes de regidors”, en compliment del “compromís ètic” del partit que van signar en el seu moment. “Els tres regidors han abandonat els respectius grups municipals per interessos personals que no tenen res a veure amb el projecte de Ciutadans”, ha assegurat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here