La fiscalia demana vuit anys de presó per a 15 acusats i 12 per a un altre, així com importants multes

L’Audiència de Barcelona jutjarà durant les dues properes setmanes una quinzena de suposats membres de la banda juvenil llatina ‘Bloods’ per organització criminal, narcotràfic, tinença il·lícita d’armes i tinença de moneda falsa. El ministeri públic demana vuit anys de presó per a 15 acusats i dotze anys per a un setzè acusat.

Per a la resta, demana el sobreseïment provisional parcial per falta de proves. Els joves es dedicaven a cultivar marihuana i després a vendre la droga a petits consumidors. Els Mossos els van trobar moltes armes, milers d’euros en metàl·lic i importants quantitats de droga.

Segons la fiscalia, des d’abans de setembre del 2013 i fins el març del 2014, els 16 acusats i molts altres formaven part dels ‘Bloods’ de Sant Boi de Llobregat. No hi havia una estructura jeràrquica clara, però el seu objectiu era defensar l’anomenada cultura llatina i controlar el seu territori. Es reunien i venien la droga en una pista de bàsquet, un pis ocupat per alguns d’ells i un altre domicili de Sant Boi, a més d’un local regentat per dos dels acusats, que eren parella.

Un dels acusats traficava, a més, amb cocaïna. Tenien armes de foc curtes, munició, armes blanques i altres instruments lesius, tot sense permís. Aquest arsenal estava distribuït pels pisos dels acusats i estava a la disposició de tots. Algun dels joves també actuava a L’Hospitalet de Llobregat i Vallirana.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here