La Mostra de Cuina és un referent gastronòmic al Baix Llobregat.

La trobada anual dels principals restauradors de Castelldefels torna a Castelldefels el proper 28 de setembre al Parc de la Muntanyeta, organitzat pel Gremi d´Hostaleria de Castelldefels i l’Ajuntament.

Enguany es celebra la 31a edició de la Mostra de Cuina on es comptarà amb un ampli ventall d´activitats de caire familiar a més a més de les millors propostes culinàries dels principals xefs de la ciutat.

Hi participen: bar bon-fi / freddy, beach club el pèndul, canyars pastisssers, casanova, beach club, chiringuito ananda, chiringuito ancla by feten, chiringuito carita morena, chiringuito cbc, chiringuito tibu-ron, cofradia gastronimica mes onze, crepiote, escola d’hostaleria de Castelldefels, frutas antonio, galiot, gran hotel rey don jaime-hotel playafels-hotel ciudad de castelldefels (grup soteras), petit brutal, restaurant andalucía, restaurant el elefante, restaurant el sitio, restaurant fetén, restaurant marae, restaurant masala indie, restaurant solraig, restaurant sushi chef, restaurant un lugar, restaurant wok chef, sunset risto-bar Castelldefels, supermercats de la carn  pic, tibu-ron beach club, toni’s restaurant ecologico.

La Mostra de Cuina integrarà diferents activitats complementàries d’hostaleria, comerç i oci, orientades a dinamitzar i amenitzar el dia. Hi haurà temps també per la músic amb Tarraco Sufers. Hi haurà també un  fotomatón perquè se’n portin un entranyable record personalitzat.

La mostra s’iniciarà a les 12 del matí s’allargarà fins les 11 de la nit.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here