La cantant de Sant Esteve Sesrovires va anunciar just fa uns dies que la seva gira El mal quererfinalitzaria amb dos concerts a Espanya: un al Palau Sant Jordi de Barcelona i l’altre al WiZink de Madrid.

Les entrades pel concert previst pel 7 de desembre al Palau Sant Jordi van sortir a la venta divendres passat a les 10.00 del matí a través de tres plataformes digitals. Els preus oscil·laven els 28 i els 65 euros, sense despeses de gestió. En menys de dues hores estaven totes les entrades esgotades.

El mal querer tour és l’espectacle que ha dut a Rosalía per festivals de renom mundial com Coachella, Glastonbury o el Lollapalooza. A més, ha realitzat nombroses col·laboracions que també sonen als seus concerts com Yo x tí Tu x Mí amb el raper Ozuna i Con Altura amb J.Balvin, que ha estat el vídeo més vist de l’any de la cantant, amb més de 800 milions de visites.

Veient l’èxit imparable de la jove baixllobregatina, ha decidit anunciar una nova data per al Sant Jordi el proper 8 de desembre. Les entrades per aquest concert sortiran a la venta el dia 23 de setembre a les 10.00h a Live Nation i a les 13.00h a Ticketmaster i al Corte Inglés.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here