Els fets van succeir els dies 12 i 16 de setembre a Molins de Rei i El Papiol.

Els Mossos busquen un agressor sexual que va captar les seves víctimes a través d’anuncis d’internet en els que oferia una feina de neteja. Segons va informar dissabte la Cadena SER, l’agressor va citar a les dones a estacions de tren i posteriorment les va portar en cotxe a una zona aïllada on va agredir-les a més de robar els seus telèfons mòbils i les seves pertinences.

El primer fet va succeir el passat dia 12. L’home va citar a una noia a l’estació de tren del Papiol per parlar de la suposada oferta de feina. L’home va fer pujar a la noia al cotxe i la va dur a un aparcament d’un restaurant, allà va dir-li que si volia obtenir la feina havia de mantenir relacions sexuals amb ell. La jove de 20 anys va negar-s’hi i va aconseguir escapar, l’agressor va quedar-se amb la bossa i el telèfon de la noia.

El mateix home va repetir el procés el dia 16 a l’estació de Rubí a les quatre de la tarda. Va dir-li a la noia interessada en la feina que pugés al cotxe per ensenyar-li la zona on treballaria i se la va emportar al polígon de Can Rabella de Molins de Rei, molt a prop del cementiri, darrera una fàbrica. Allà va violar a la noia, de 18 anys, i li va robar el telèfon i la bossa. La noia no va poder alertar a ningú fins que va trobar a un vigilant privat d’una empresa de la zona.

L’Àrea d’Investigació Crimianal de la Regió Metropolitana Sud dels Mossos d’Esquadra mantené en secret el cas mentre busquen dades per identificar l’individu a través d’imatges, testimonis, la descripció de les noies i la pàgina web on va penjar l’anunci.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here