L’atleta i entrenador santfeliuenc Uri Garcia Lladós es va alçar amb el títol de campió absolut en la competició d’StreetLifting, celebrada a Espanya per primer cop.

Aquesta competició es va desenvolupar en el marc de l’Arnold Classic Europe 2019 durant els dies 20, 21 i 22 de setembre a Barcelona. Aquest esdeveniment multiesporteiu és el més gran d’Europa. L’edició d’enguany va comptar amb més de 40 modlitats esportives, més de 50.000 visitants i 5.000 esportistes.

L’StreetLifting és un esport de màxima potència en el que es realitzen quatre exercicis aixecant el pès màxim: Dominiada, Fons en paral·leles, Muscle Up i esquats. Es realitzen tres intents de cada exercici llastats amb discos amb l’objectiu de trobar els atletes més forts.

Garcia s’ha mostrat agraït i content a les seves xarxes socials, on ha donat les gràcies pel suport i per la bona organització. Ha afirmat que ha “gaudit com un nen” i que al final és igual si quedes primer o últim, que l’important és l’autosuperació i poder sumar cada dia una mica més.

Les seves marques van ser +100 kilos PullUp, +135 kilos DIP, +35 kilos MuscleUp i +170 kilos Squat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here