Cada any el mes d’octubre es el mes de la Firadespí. Una fira on hi participen comerços, bars i restaurants locals. És la principal atracció comercial de la ciutat i tota una festa al carrer. El proper 5 d’octubre Sant Joan Despí s’omplirà d’estands dels diferents establiments a més de tenir programades activitats lúdiques com espectacles, tallers cercaviles…

Torna una nova edició de la Firadespí als carrers del barri de les Planes des de les 10 fins a les 21 hores. Hi haurà exposició comercial, tallers i espectacles infantils, desfilada de moda, fira d’artesania i alimentació, i mostra de vins, caves i cervesa artesana. A més, una quinzena d’establiments de restauració participaran a la Firatapa, que ofereix tapa+beguda per 2,50 euros.

Després de la inauguració de la 20a edició d’aquesta fira, tindrà lloc un Cercavila per l’eix comercial amb els geganters de Sant Joan. Al llarg del matí també hi haurà jocs infantils gegants i tallers infantils que tornaran a reprendre’s després de dinar.

Des de primera fins a última hora es podran gaudir les tapes del mercat al carrer J.F. Kennedy. A la tarda tindrà lloc també una lluita de batucades a carrer dels Timbalers de Begues, Abrakapum de Sant Joan Despí i els Atabalats d’Esplugues.

Els més petits podran degustar una deliciosa xocolatada, i els més grans gaudir d’una mostra de vins, caves i cerveses artesanes, a més d’una desfilada de moda del comerç local.

 

Font: Aj. Sant Joan Despí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here