El municipi de Begues va acollir la prova d’enduro que es va disputar al llarg de dissabte al matí a l’entorn de la Clota. Castelldefels i Gavà també en van acollir diverses proves

La World e-Bike Series, el Mundial de Bicicletes de Muntanya Elèctriques, es va resoldre aquest cap de setmana a Begues, juntament als municipis de Castelldefels i Gavà. Aquestes tres poblacions vam rebre la quarta i última de les proves d’aquesta competició després de les que s’han disputat a Mònaco (14 d’abril), Suïssa (5 de maig) i Itàlia (8 de setembre).

Pel que fa a la participació beguetana, aquest dissabte entre les 9.30 i les 13.30 h es va disputar a l’entorn de la Clota la prova d’enduro. Per la seva banda els termes municipals de Castelldefels i Gavà vam rebre la modalitat XC.

L’esdeveniment va arribar al municipi després de l’acord assolit entre l’Ajuntament, l’empresa promotora i els organismes organitzadors i l’Associació de Propietaris Forestals i Agrícoles de Begues. A més ha comptat amb els informes favorables de la Diputació de Barcelona i l’autorització de Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here