L’activitat incidirà en la conscienciació sobre la protecció del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic

El cap de setmana del 19 i 20 d’octubre Sant Joan Despí celebrarà la 14a edició de la Diada d’Entitats, un esdeveniment que mostra la riquesa i l’empenta del teixit associatiu de la ciutat. La Diada d’Entitats aplegarà prop de 70 associacions del municipi que donaran a conèixer a la ciutadania la feina que fan al llarg de tot l’any.

La Diada d’Entitats estarà oberta el dissabte 19, de 17 a 21 hores, i el diumenge 20, de 10 a 14.30 hores, i s’estendrà al llarg de tot el passeig del Canal, entre el carrer de la Creu d’en Muntaner i l’avinguda de Barcelona. A la trobada hi hauran estands d’entitats d’un munt d’àmbits: veïnals, esportives, socials, culturals, solidàries, gastronòmiques, de dones, de lleure, de salut, etc., així com dos escenaris per a actuacions i exhibicions de música, dansa i esport.

Enguany, incidirà en la conscienciació sobre la protecció del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic, amb el lema El món de les entitats, amb el medi ambient. Per això, part de la decoració estarà feta amb material reciclat. A més, al passeig del Canal amb el carrer de la Riera d’en Nofre hi haurà un espai on es faran tallers de sensibilització mediambiental tant dissabte a la tarda com diumenge al matí. Altres activitats seran els tallers i exposicions que organitzen les associacions als seus estands; la recollida d’aliments que organitza la Taula de Coordinació de Serveis d’Atenció Social, i la marató de donació de sang de diumenge 20, de 10 a 14 h, al carrer Creu d’en Muntaner amb passeig del Canal. A més, la Comissió de Solidaritat mostrarà els projectes de cooperació que es realitzen a la ciutat. La diada també comptarà amb el seu espai gastronòmic, a la nova plaça de l’avinguda de Barcelona, on hi haurà food trucks amb una àmplia oferta d’àpats.

Finalment, aquest any es tornarà a fer el Joc de la Diada que, a través de més d’una quarantena d’activitats als estands de les entitats, ens ofereix la possibilitat de conèixer-les millor tot divertint-nos.

 

Font: Aj.Sant Joan Despí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here