Diverses ciutats del Baix Llobregat se sumen a la celebració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama que se celebra cada 19 d’octubre. Al llarg de la setmana s’han organitzat activitats diverses com caminades, exposicions, o tallers.

SANT FELIU DE LLOBREGAT celebrarà caminades, tallers i la presentació d’un llibre

Diumenge 20 d’octubre es farà una caminada popular solidària, el divendres 25 d’octubre la presentació del llibre “Vivir y superar el cáncer de mama” de la Dra.Ilaria Bianchi, i el dilluns 28 d’octubre es farà un taller de prevenció del càncer de mama.

El Dia Mundial contra el Càncer de Mama es celebra cada 19 d’octubre, i és una oportunitat que permet sensibilitzar la població vers aquesta malaltia, solidaritzar-se amb la dones que la pateixen i alhora fer pedagogia per promocionar estils de vida saludables.

Caminada contra el càncer de mama

La marxa sortirà de la plaça de la Vila a les 10.30 h del matí i recorrerà la llera del riu Llobregat durant 5 quilòmetres pel Parc Agrari, les aus fins als aiguamolls de Molins de Rei, per tornar novament al punt de trobada. No cal inscripció prèvia.

En finalitzar la caminada es faran exercicis d’estiraments a càrrec d’Elisabeth Cabello, del centre Fisiovitae.

Durant el matí, el Consell Municipal de Dones de Sant Feliu vendrà polseres solidàries per als i les participants i els beneficis es destinaran a la investigació del càncer de mama.

Taller de prevenció

Dins del cicle DillunSalut, el 28 d’octubre a les 18 h, al Casal de Joves tindrà lloc el taller de prevenció del càncer de mama “Per prevenir: TOCA-TE-LES!”, a càrrec de Vicky Vega, llevadora d’Atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) Sant Feliu.

Presentació d’un llibre

La Sala dels Àustries del Palau Falguera acollirà un acte organitzat pel Casal de la Dona: la presentació del llibre “Vivir y superar el cáncer de mama” de la doctora Ilaria Bianchi, el divendres 25 d’octubre a les 18 h.

CASTELLDEFELS il·lumina de rosa l’Ajuntament sota el lema “Amb tu donem la cara”

Sota el lema “Amb tu donem la cara”, la jornada comença al matí (10.15h) amb una batucada a càrrec de Drums Batukada a la plaça de l’Església. A les 10.30h, Caminada des de la plaça de l’Església fins a la rotonda del Pi Tort per l’avinguda de la Pineda, i tornada per la mateixa via fins a la plaça de l’Església de nou.

A les 11.15h, nova sessió de batucada, que donarà pas a les exhibicions de ball de l’Escola Municipal de Dansa (12h), i de l’Escola Balluga’t (13h)

A la tarda (17-19 h), l’activitat se centra en una una master class de zumba per a tothom a càrrec de 17 instructors, i tallers infantils i pintacares a càrrec de XipXap Party.

A més, del 18 al 20 d’octubre la façana de l’ajuntament s’il·luminarà de color rosa amb motiu del Dia Internacional contra el càncer de mama.

PALLEJÀ es solidaritza amb tallers i concerts d’artistes locals

el castell

Al Castell podrà trobar-se una taula informativa de l’Aecc i venda de productes solidàris. A les 17 h  hi haurà un Taller de maquillatge i estilisme, a càrrec de Thuya i a les 19h Masterclass, a càrrec de la piscina coberta de Pallejà. A les 20.15h hi haurà l’encesa de rosa la façana del Castellç

LA SALA PAL·LÀDIUS

A la Sala Pal·làdius a les 21h es celebrarà el III Concert Solidàri, a càrrec artistes locals. L’entrada costa 5 euros i la venda és anticipada a Cuina Massana i Farmàcia Huguet o també es podrà adquirir el mateix dia a la sala.

Font: Aj. Sant Feliu, Castelldefels, Pallejà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here