Avui a les 9h la darrera de les marxes anunciades pels CDR, la que en fa sis, sortia des de la plaça de l’Estació de Castelldefels per confluir també a Barcelona

De Marxes per la Llibertat, finalment doncs n’hi ha sis, totes amb la mateixa finalitat, rebutjar la sentèntencia del 14 d’octubre del Suprem, en que imposava greus condemnes als i les líders independentistes.

La ciutat baixllobregatina de Martorell, va ser triada com a punt de confluència i descans de diverses marxes (consulta la notícia aquí), i la Columna de Berga que va fer la marxa de Manresa a Sant Quirze, va passar ahir per Olesa de Montserrat.

Ara, al Baix Llobregat s’ha sumat també la columna del Delta, que ha sortit de la plaça de l’Estació de Castelldefels, a les 9.00, i que creuant Gavà i el Prat per la C-31 acabarà, com la resta, a Barcelona.

Segons els CDR, la sisena marxa vol ‘enfortir’ la iniciativa impulsada per l’ANC i Òmnium Cultural.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here