El 2 de novembre a partir de les 21 hores el Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca torna a convertir-se en un gran passatge del terror.

El Teatre Núria Espert es tornarà a convertir aquest any en un gran passatge del terror on els joves de la ciutat podran gaudir de la nit més terrorífica de l’any. El Passatge del Terror tindrà lloc el dia 2 de novembre des de les 21 hores i fins a la 1 de la matinada.

En aquesta ocasió, el Núria Espert viatja al passat i es transforma en una central nuclear dels anys vuitanta tot just després d’un greu incident. Un equip de televisió visitarà per primer cop la zona acompanyat per petits grups de població local. Els professionals d’emergència ja hi treballen, però encara no se sap què pot deparar el subnivell de la fatídica central. Amb aquest escenari es trobaran les persones que vulguin entrar-hi per prendre part a la història.

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha recordat que el Passatge del Terror és una activitat gratuïta que està amenitzada per un grup d’actors, actrius i muntadors voluntaris.

Data i lloc de recollida de les invitacions al Teatre Núria Espert

Dimarts 29 d’octubre 17.30h a 20.30h: Només usuaris de la JOVECARD

Dimecres 30 d’octubre de 17.30h a 20.30h: Públic en general

Dijous 31 d’octubre de 17.30h a 20.30h: Públic en general

IMPORTANT: per recollir les invitacions cal presentar DNI (alternativament NIE o passaport) i només es donaran 2 invitacions per persona. No es poden demanar invitacions en nom de persones que no es presentin físicament a la taquilla del teatre.

Font: Aj. Sant Andreu de la Barca

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here