Dissabte 26 i diumenge 27 d’octubre els carrers del municipi seran l’escenari de la XXII Trobada de gegants del Baix Llobregat.

Aquesta trobada que reuneix la majoria de colles que formen part de la Federació de colles geganteres de la comarca, i que cada any se celebra en un municipi diferent.

Els actes s’iniciaran dissabte a partir de les 19 h a la plaça de Lluís Companys amb una cercavila de gegants. La cercavila arribarà a les 19.45 h a la plaça de la Vila, que serà l’escenari on es realitzarà el nomenament de pubilla del Baix 2019, que enguany recau en la geganta Montserrat.

La jornada de diumenge s’iniciarà a les 10.30 h amb una ‘plantada’ i exposició dels gegants de la comarca als jardins del Palau Falguera. Una hora més tard es realitzarà el canvi de medalla que reconeixerà el Jordi com a hereu del Baix 2019, i es donarà inici a una cercavila que acabarà a la plaça de Lluís Companys. Allà finalitzaran els actes, a les 12.30 h, amb els parlaments finals i l’esclat de final de festa.

Font: Aj. Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here