La residència al Teatre L’Artesà dels MANEL acaba aquest dissabte, 2 de novembre, a les 21 h, amb un assaig obert al públic del Prat. Les entrades ja estan exhaurides

El grup barceloní MANEL ha escollit el Teatre L’Artesà del Prat de Llobregat per preparar la gira de la temporada 2019-20, que presenta el seu cinquè àlbum Per la bona gent. Guillem Gisbert (guitarra i veu), Roger Padilla (guitarra i veu), Martí Maymó (baix) i Arnau Vallvé (bateria) porten des del dilluns passat a la Sala Gran de L’Artesà ultimant els detalls de la gira que els portarà per Madrid, Barcelona, València i Saragossa, entre d’altres ciutats de Catalunya i d’arreu de l’Estat.  Per a la majoria d’espectacles que faran, ja s’han exhaurit les entrades.

La residència al Teatre L’Artesà dels MANEL acaba aquest dissabte, 2 de novembre, a les 21 h, amb un assaig obert al públic del Prat. Les entrades per assistir a aquest assaig obert s’han esgotat en menys de 2 hores de venda en línia.

La banda barcelonina presentarà un disc amb l’atenció posada en l’orfebreria de les lletres. Serà el primer covat des del nou segell discogràfic propi, Ceràmiques Guzmán, en referència a una cançó del primer àlbum.

Aquest stage de MANEL s’emmarca dins d’una línia de suport a la creació que forma part dels objectius del Teatre L’Artesà. En aquest sentit, aquesta temporada també acollirà el procés d’investigació del col·lectiu multidisciplinar Urati 15 i la direcció de Sílvia Munt sobre l’adaptació de Pau Miró d’Eva contra Eva, de la qual en podrem veure una primera mostra el 12 de gener.

Font: Foto cedida pel grup MANEL a l’Ajuntament del Prat de Llobregat 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here