El Departament de Justícia invertirà un milió d’euros a l’edifici de cinc plantes dels jutjats de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). La inversió servirà per adequar la climatització de l’edifici i ampliar alguns espais, com el vestíbul de la primera planta o la sala de procuradors

També es faran millores en l’accessibilitat, les façanes i les cobertes. Es canviarà l’ascensor i se n’instal·larà un de doble accés perquè es pugui fer servir des de totes les plantes. A més, s’allargarà la rampa d’accés a l’edifici. Pel que fa a la climatització, el departament instal·larà una xarxa de renovació d’aire amb recuperador de calor. Les obres tenen un termini previst d’un any.

A la planta baixa, s’ampliarà el vestíbul i el jutjat mixt número 5. A més, també es canviarà d’ubicació l’espai de vigilància i es facilitarà l’accés a la cel·la de detinguts des d’un accés privat. Al tercer pis, s’ampliarà el jutjat mixt número 2 i s’ampliarà la sala de procuradors. A la quarta, es farà més gran el jutjat número 3 i es farà una nova sala per advocats.

Aquest és l’edifici principal dels jutjats de Sant Feliu que acull primera instància i instrucció. A més, també hi ha les dependències dels procuradors i les de l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here