El passat dijous al vespre va tenir lloc una multitudinària baralla a ganivetades a una de les naus ubicades al carrer Gran Capitán de Sant Joan Despí.

La baralla va iniciar-se prop de les vuit del vespre entre un grup de persones d’origen marroquí que resideixen en aquesta mateixa nau. La disputa va acabar amb tres ferits, dos dels quals van haver de ser traslladats pel SEM a l’hospital degut a l’ús d’armes blanques. El tercer ferit té un pronostic menys greu.

Les unitats d’ordre públic dels Mossos d’Esquadra que estaven de servei al camp del RCDE de futbol van traslladar-se al lloc dels fets per a aturar la baralla. Encara segueixen investigant els motius que van provocar l’encontre, ja que no és el primer cop que succeeix.

Imatge: Albert Nicolás

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here