Avui 1 de març entra en funcionament la T-familiar, una targeta de 8 viatges que val 10 euros i té una durada de 30 dies consecutius.

La T-familiar és l’última de les novetats de l’actual política tarifària que va aprovar l’ATM. Ha estat una targeta sorgida després de moltes crítiques arran de la desaparició de la T-10, que també permetia els viatges multipersonals. La nova T-familiar està pensada per a famílies o petits grups.

Serà una targeta útil per a ser usada de manera ocasional, especialment per aquelles persones que es desplacin de manera puntual amb transport públic. Del títol poden ser-ne beneficiaris un màxim de quatre membres d’una mateixa família, ja que a partir de cinc, es passa a la targeta de família nombrosa. Per a adquirir-la no cal cap tipus de documentació.

L’entrada en vigor d’aquesta nova targeta implica que la T-casual deixa de ser multipersonal, i comença a ser unipersonal, com s’havia establert prèviament. Els títols que van ser adquirits l’any passat, van caducar el passat 29 de febrer, tret de les targetes trimestrals que es podran seguir usant fins el 31 de març.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here