Les artistes baixllobregatines, Aitana i Rosalía, han estat nominades als Grammy Llatins 2020.

Aitana, de Sant Climent de Llobregat, i Rosalía, de Sant Esteve Sesrovires, son dues de les nominades als Grammy Llatins 2020, uns dels premis més importants de la música.

Aitana està nominada en la categoria de Millor Àlbum Vocal Pop pel seu darrer disc “Spoiler”. Rosalía ha aconseguit quatre nominacions: a Millor Cançó Urbana i Millor Fusió/Interpretació Urbana amb la cançó “Yo x ti, tu x mi” que va fer en col·laboració amb Ozuna, a Millor Cançó Pop-Rock per la cançó “Dolerme” i finalment, a Millor Video Musical Versió Curta per “TKN” que va fer en col·laboració amb Travis Scott.

Aitana no ha deixat de triomfar des que va sortir de l’Acadèmia d’Operación Triunfo l’any 2017. La pròpia artista no s’esperava la nominació i ha expressat a les seves xarxes socials “Estic plorant al terra”, a continuació en un vídeo ha agraït a totes les persones que han col·laborat en el seu disc. La de Sant Climent competeix amb artistes de la talla de Juanes, Beret o Ricky Martin sent ella la única dona nominada d’aquesta categoria.

Rosalía és ja una artista mundialment coneguda i segueix imparable en la seva carrera. Al 2019 va aconseguir els cinc Grammy Llatins als que estava nominada, incloent el de Millor Àlbum de l’Any per “El mal querer” i la de millor cançó urbana per “Con Altura”. La jove de Sant Climent, que va celebrar els seus 27 anys fa pocs dies, està triomfant amb la seva darrera cançó “TKN” amb el raper estatunidenc Travis Scott.

Els premis es celebraran el proper 19 de novembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here