Durant tres mesos, col·laboren en tasques de logística, informació, control i organització d’espais

L’Ajuntament ha contractat 14 joves de Sant Boi per ajudar els centres educatius i els equipaments esportius de la ciutat a adaptar el seu funcionament a les necessitats de la COVID-19. La setmana passada van iniciar les seves tasques. Aquest dimarts, 29 de setembre, l’alcaldessa, Lluïsa Moret, els ha donat la benvinguda oficial a la nova feina.

10 Agents Joves de Suport Logístic Educatiu COVID-19 i 4 Agents Joves per l’Esport Segur COVID-19 col·laboraran durant un període de tres mesos en tasques de logística, informació, control i organització d’espais relacionades amb les noves necessitats generades per la pandèmia.

A les escoles i els instituts s’encarreguen de gestionar cues i espais d’espera al carrer, d’informar les famílies a les hores d’entrada i sortida, de dissenyar l’organització i senyalització dels espais educatius, de traslladar mobiliari per redistribuir aquests espais…

Als equipaments esportius municipals s’ocupen també de l’organització d’espais, cues i zones d’espera al carrer, d’informar els clubs i les entitats sobre la normativa COVID o de fer tasques de concienciació amb el públic que assisteixi a les competicions.

L’Ajuntament destina 66.000 euros a finançar aquestes contractacions. La creació dels dos equips joves de suport COVID-19 forma part del pla de xoc de mesures extraordinàries impulsat per garantir un retorn a l’escola i una activitat esportiva segures i equitatives a Sant Boi.

Les persones contractades tenen entre 18 i 26 anys i es trobaven actualment en situació d’atur o precarietat laboral. La iniciativa també dona resposta, per tant, a un dels principals objectius de l’Ajuntament en l’actual context econòmic: proporcionar ocupació i millorar les opcions laborals de la població jove .

Font: Aj. Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here