L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha iniciat una actuació especial de neteja intensiva dels paviments i contenidors de diferents punts de la ciutat, per tal de garantir la qualitat de l’espai públic. Es tracta d’un servei extraordinari, que se suma a la neteja viària que es fa de forma habitual, mitjançant una ampliació del servei.

Aquesta campanya de neteja intensiva se centrarà en tres aspectes: l’eliminació de xiclets adherits al paviment; la neteja dels paviments; i la neteja de les bateries de contenidors que tenen un ús més intensiu.

Per realitzar aquestes tasques s’utilitzaran un equip especial per a l’eliminació de xiclets, que funciona amb aigua a pressió i detergent; una màquina d’hidropressió per a l’eliminació de taques dels paviments; i equips d’aigua a pressió per netejar tant l’interior com l’exterior i els voltants dels contenidors.

Aquests treballs de neteja intensiva es realitzaran en horari de tarda, de dilluns a dissabte. S’actuarà a tots els barris de la ciutat, en zones que requereixen una atenció especial, sobretot després de l’estiu, una època en què hi ha una major intensitat de persones al carrer que fan ús de l’espai públic, amb l’objectiu d’evitar-ne la degradació.

La qualitat de l’espai públic és una de les prioritats de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, que treballa dia a dia per al bon manteniment de la ciutat, dels seus carrers, places, parcs i mobiliari urbà. En aquesta conservació, és clau també el civisme i la col·laboració de la ciutadania per tal de tenir una ciutat neta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here