El de Gavà era conscient que se li presentava una oportunitat d’or per signar un bon resultat a Barcelona

Pepe Oriola va tornar a demostar el seu bon moment en les TCR Europa, i el passat cap de setmana va pujar, de nou, al podi en aquesta ocasió a casa. Córrer a Montmeló és sempre especial per al pilot de Gavà que ha demostrat ser un dels rivals a batre en pista, després de classificar-se 4t en la cronometrada.

Oriola era conscient que se li presentava una oportunitat d’or per a signar un bon resultat en el Circuit, malgrat l’amenaça de pluja. Després de protagonitzar una brillant sortida que li va permetre recuperar una posició, es va situar a roda de Mat’o Homola, a qui va aconseguir avançar de manera brillant, abans de completar la primera volta. Una 2a posició que va haver de defensar amb fermesa en els últims compassos de la carrera, contrarestant els continus atacs de Taoufit.

El gavanenc assegurava que estava “molt feliç” perquè “vaig guanyar la carrera anterior a Monza i ara he aconseguit aquest segon. Estem en bona ratxa, després d’un inici de campionat una mica més complicat”.

“Anem per totes. El meu repte continua sent aportar per a l’equip, sense renunciar a res. El podi d’avui és una mostra d’això i espero que ara que la sort la tinc de cara ho pugui aprofitar en les 5 carreres que resten per al final“, va concloure Pepe Oriola.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here