Cada vegada més, les xarxes socials s’han convertit en un espai per contactar amb els clients, promocionar-se i donar a conèixer les activitats i serveis que s’ofereixen. És imprescindible ser-hi, però cal valorar primer quina és la millor per cada negoci.

Per donar resposta a aquesta necessitat i contribuir al creixement dels comerços i serveis de Molins de Rei, obrint nous canals de venda  que permetin atreure altres perfils de compradors, l’Ajuntament organitza el cicle de cursos online “Digitalitza el teu negoci”.

Aquesta formació és totalment gratuïta i té la finalitat de millorar la difusió del comerç local a través de l’ús de les xarxes socials, l’ecommerce i els marketplaces i aconseguir canals de venda alternatius als presencials. Els cursos són 100% online, en horaris de migdia i ofereixen eines i recursos per millorar i optimitzar la presència i la comunicació online del comerç i els serveis locals.

S’han programat dos cursos diferents i un seminari, comú a tots dos cursos.

El cicle formatiu arrenca el dimarts 20 d’octubre amb el seminari Com fer de l’ecommerce i els marketplaces un canal de venda, a càrrec de Jordi Bacaria, expert en l’ecommerce pel comerç de proximitat i autor de l’estudi anual de digitalització del comerç a Catalunya.

Paral·lelament, s’ha programat un curs d’introducció a les xarxes socials Facebook i Instagram, que començarà el dimecres 21 d’octubre i un altre de nivell avançat, de les mateixes xarxes, a partir del 23 de novembre. Tots dos tenen com a finalitat la comunicació en l’entorn digital per  arribar als clients, entenent  la comunicació i sabent quins continguts funcionen a cada xarxa.

Aquelles persones interessades en la formació poden ampliar la informació i inscriure’s a:  https://www.espaiempresa.cat/jornades-cursos/

Font: aj. Molins

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here