La iniciativa pretén proporcionar a la restauració local una eina per fer més fàcil la comunicació entre establiments i clients.

Davant les restriccions que el sector de la restauració està patint a causa de la COVID-19, l’Ajuntament de Molins de Rei ha volgut fer un pas més i ha engegat un directori dels diferents bars i restaurants oberts a la vilai que ofereixen servei a domicili i/o per emportar.

L’objectiud’aquesta nova eina és minimitzar els danys que la restauració local està patint i contribuir a la reactivació econòmica de Molins de Rei. Gràcies a aquest directori, els molinencs i molinenques podran consultar i contactar de manera més directa, ràpida i àgils amb els restauradors.      

Per conèixer aquest nou directori digital dels establiments que realitzen servei per emportar i/o a domicili, fes clic en el següent enllaç: https://gastronomiamolins.cat/

I, si ets un dels establiments que ofereix aquest servei a Molins de Rei i vols aparèixer en aquest directori, envia un correu electrònic a comerc@molinsderei.cat

Font: Aj. Molins

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here