El passat dimecres 18 de novembre l’alcaldessa de la ciutat, Lídia Muñoz, i la regidora de Salut Pública, Loren Rider, van visitar el Centre Cívic Les Tovalloles per interessar-se pel dispositiu de la campanya de vacunació de la grip, que donades les circumstàncies ha estat més necessària que mai. Durant la visita, l’alcaldessa i la regidora van mostrar el seu agraïment i suport a la tasca que sempre es fa des de l’atenció primària, i especialment des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19.

Més de 4.900 persones ja s’han vacunat al municipi, que representen més del 44% de la població diana, formada per les persones de més de 60 anys,  persones vulnerables i col·lectius essencials.

L’Ajuntament va posar a disposició l’espai i el personal del Centre Cívic per tal que la campanya de vacunació es pogués realitzar en un entorn segur per prevenir contagis de la Covid-19, així com per racionalitzar l’ús dels centres sanitaris.

La campanya de la grip, que deixa de fer-se el 20 de novembre en aquest equipament i continuarà als CAPs, ha coincidit al Centre Cívic Les Tovalloles amb les campanyes de donació de sang dels mesos d’octubre i novembre, les quals s’han desenvolupat amb total normalitat i amb molta participació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here