Els treballs de construcció del projecte començaran en el tercer trimestre de l’any vinent i podran estar finalitzats durant el 2023

El projecte, localitzat al nou barri de Llevant, compta amb una zona comunitària amb piscina, zona de jocs infantils i pista de pàdel

Metrovacesa invertirà uns 22 milions d’euros en la seva primera promoció a Viladecans (Baix Llobregat), un conjunt residencial de 96 vivendes distribuïdes a dos edificis de la localitat.

El projecte, localitzat al nou barri de Llevant, compta amb una zona comunitària amb piscina, zona de jocs infantils i pista de pàdel i vivendes d’un, dos, tres i quatre dormitoris.

A més, està previst que a les plantes baixes dels edificis, de cinc i set, es construeixin locals comercials. Els treballs de construcció del projecte començaran en el tercer trimestre de l’any vinent i podran estar finalitzats durant el 2023.

L’empresa ha destacat que amb aquest projecte «consolida» la seva presència a Catalunya i reforça el seu objectiu de ser un dels impulsors de l’oferta de vivenda nova a la regió.

Font: EFE

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here